Όροι & Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να υπόκειστε στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι, μαζί με την πολιτική μας απορρήτου, διέπουν τη σχέση του greekexplorer.gr με εσάς σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.


Οι όροι “greekexplorer.gr” ή “εμείς” αναφέρονται στον ιδιοκτήτη/τους του ιστότοπου. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:
Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου είναι για γενική ενημέρωση και χρήση μόνο. Υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
Ούτε εμείς ούτε τρίτοι παρέχουμε καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την εγκυρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που περιέχονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για κάθε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι τέτοιες πληροφορίες και υλικά μπορεί να περιλαμβάνουν ανακρίβειες ή λάθη και εκφράζουμε ρητά την αποποίηση ευθύνης για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.


Η χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών ή υλικών σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και δική σας κίνδυνο, για τις οποίες δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα μέσω αυτού του ιστότοπου ικανοποιούν τις συγκεκριμένες σας ανάγκες.
Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό που ανήκει σε εμάς ή είναι αδειοδοτημένο από εμάς. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό, τη διάταξη, την εμφάνιση και τα γραφικά. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται πλην εάν γίνεται σύμφωνα με την προειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.


Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία δεν ανήκουν στον ιδιοκτήτη ή δεν είναι αδειοδοτημένα από τον φορέα, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να δώσει αφορμή για αξίωση ζημιών και/ή να αποτελέσει αξιόποινη πράξη.
Κατά καιρούς, αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την εξυπηρέτησή σας για περισσότερες πληροφορίες. Δεν υποδηλώνουν ότι υποστηρίζουμε τους ιστότοπους αυτούς. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστότοπων.


Η greekexplorer.gr διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί αλλαγές στον ιστότοπο ή τα υλικά που σχετίζονται με τον ιστότοπο χωρίς προειδοποίηση.

Scroll to Top